Bu Konuyu Paylaşın

Basında Biz

AVRASYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Avrasya Elazığlılar derneği kuruluş hazırlığını tamamlayarak misafirlerini bekleyor.

Geçtiğimiz ay Abdullah Şekeroğlu Başkanlığında kurulan Avrasya Elazığlılar Derneği Esenyurtta hizmete açıldı.

Başkan Abdullah Şekeroğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile “AVRASYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ.
DERNEĞİMİZİ MUTLAKA ZİYARET EDİNİZ,
“ALKIŞ İÇİN DEĞİL, YAZ KIŞ İÇİN KURULDUK. DÖRT MEVSİM BERABERİZ…”
Avrasya Elazığlılar Derneği yönetim kurulu adına, Bşk. A. Şekeroğlu Derneğimiz İstanbul Esenyurt’da eski Belediyenin yanında Şelale plaza 1.kat no. 23’de adresinde ve her gün açıktır”dedi.

Bu Konuyu Paylaşın

Yorum Bırakın

No announcement available or all announcement expired.