Bu Konuyu Paylaşın

Olağan Üstü Genel Kurul İlanı Duyurusudur

Avrasya Elazığlılar Derneği Yönetim kurulundaki tüm çalışma arkadaşlarımıza önemli bir duyurudur.

Derneğimiz yapacağı faaliyetlerde üyelerinin etkin ve verimli çalışmasını sağlamak için yeniden bir yapılanmaya gidecektir. Bunun içinde Dernek başkanı Abdullah Şekeroğlu tarafından 22 aralık 2019 tarihinde OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL talebi oluşmuştur. Bu Talep doğrultusunda yeniden ve daha etkin bir yönetim kurulu oluşması için tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı 22 aralık 2019 pazar günü saat 19: 00 da dernek yönetim binasında bekliyoruz.

Bu Konuyu Paylaşın

Yorum Bırakın

No announcement available or all announcement expired.