BİZ Büyük Bir Aileyiz

2018 yılında büyük umut, güçlü ve sağlam adımlarla yürümek için Esenyurt’ta kurulduk.

Sadece Esenyurt, ,İstanbul değil tüm Asya- Avrupa’ya hizmet götürmek oradaki aziz hemşerilerimizle birlikte kültürümüzü yaymak, geliştirmek ve devamını sağlamak istedik.

Medeniyet şehri Elazığdan tüm dünyaya kültürümüzü yaymamız gerekiyor

Aziz şehrimizin muazzam bir medeniyete ev sahipliğinde bizde üzerimize düşenleri yapmalıydık

Size Çok Yakınız!

Sultaniye Mah. 350. Sokak Şelale plaza no1/23 Esenyurt İstanbul

AVRASYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ

• Avrasya Elazığlılar Derneği  ailesi olarak kurulduğumuz 2018 Eylül ayından itibaren tüzüğümüzde yazan tüm amaç ve ilkelerimiz doğrultusunda hareket ediyoruz.
  • Yönetim kadromuzda taşıdıkları tüm üstün niteliklerin yanında en önemli nitelik “Elazığ” sevdalısı olmak ve “Elâzığ’a hizmet etmek olan hemşerilerimizle çalıştık..
  • Avrasya Elazığlılar Derneği olarak yapacağımız tüm faaliyetlerde mukaddes kültürümüzü korumak geliştirmek ve yeni nesillere aktarmak temel prensibi ile hareket ediyoruz
  • Avrasya Elazığlılar Derneği yönetim, danışman, denetim ve tüm üyeleriyle “Elazığ’lı hemşerilerimize hizmet etmeninin gururunu yaşıyoruz.
  • Biz kurulmadık alkış için. Amacımız yaz kış Elazığ’a hizmet etmek için. Dört mevsim birlikteyiz.
  • Biz birlikte büyük bir aileyiz

Sosyal Medya Hesaplarımız

WhatsApp'ten Ulaşın!