ELAZIĞ’DA DOĞMAK ÖNEMLİ DEĞİL, ELAZIĞ’LI OLMAK ÖNEMLİDİR”
ABDULLAH ŞEKEROĞLU
Bir insan kendini bildiğinde, her yönüyle kendisini Elazığlı hissediyorsa öyledir. Yani ELAZIĞLIDIR.
Bizler; AVRASYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ yönetim kurulu ve üyeleri olarak kendini Elazığlı hisseden bu güzel ve iyi niyetli insanları aynı çatı altında toplamak, onların acılarını, kederlerini ve sevinçlerini paylaşmak, elimizden geldiğince yardımcı olmak amacıyla gurbette Elazığ kültürünü, örf ve adetlerini hep birlikte yaşamak ve yaşatmak gayesi ile kurulduk.
Bizim için çok önemli olan bu vazifeleri yerine getirirken hiçbir mezhep ve siyasi görüş farkı gözetmeyeceğimize söz verdik.
Kısa ve öz olarak AVRSAYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ olarak bizler “ALKIŞ İÇİN DEĞİL, YAZ KIŞ İÇİN KURULDUK” Dört mevsim beraberiz inşallah.
AVRASYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU

No announcement available or all announcement expired.